спонсоры

Новые статьи
Publica tv о нас.
Гибридный электрический велосипед
Места катания.споты
Зимняя одежда. Мембранная ткань
Коротко о сноубординге

 


 

  


Cerere catre Dorin Chirtoaca.
Stimate D-le Chirtoaca, se adreseaza la D-stra un grup de tineri, subsemnatii, care are nevoie de ajutorul d-stra.
Deoarece practicam asa sporturi ca skateboarding’ul si rollerskating, foarte des avem neintelegeri cu colaboratorii de politie din mun. Chisinau. Deobicei cind ne dam pe rolle sau skateboard in fata Palatului National, suntem mereu “vizitati” de colaboratorii de politie, care ne interzic acest lucru. Acelasi lucru se intimpla si in fata Palatului Republican. Datorita faptului ca in aceste locuri asfaltul este de o calitate mai buna, el este mai favorabil pentru noi. Nici in unul din aceste locuri nu este indicat ca nu se permite skating’ul, deasemenea colaboratorii de politie nu mentioneaza in baza la care act legislativ nu se permite. Deobicei ne agreseaza verbal si chiar fizic uneori, de citeva ori ne-au luat rollele, skateboarduril fara vointa noastra, fara perfectarea unui process verbal. Ceea ce reprezinta confiscare fara nici un document, fara nici un motiv si drept de a face acest lucru. Cosideram ca aceasta este o incalcare directa a drepturilor noastre fundamentale la libertate, deasmenea incalcarea a procedurii administrative.
Aceste actiuni ale colaboratorilor de politie sunt permanente, fara nici o motivatie clara bazata pe legislatie. Astfel ei se exprima intolerant fata de subculturile ce incearca sa se dezvolte in societatea noastra si asa conservativa. Calificam aceste actiuni drept discriminare, deoarece deobicei ele sunt acompaniate de niste provocari si injosiri din partea colaboratorilor de politie.
Cerem sa ne permiteti official sa ne dam pe rolle si skateboard in fata Palatului National sau Palatului Republican. Si daca acest lucru este imposibil, atunci permiteti-ne oficial sa facem skating intru-un alt loc unde vor fi conditii si unde ne vom simti liberi.
Cosideram ca D-stra sunteti un primar tinar si progresist, si veti fi solidari cu tinerii care va sustin!

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Катер для вашего досуга!
Roces Tempresta t300
Ролики Patrick

news s