спонсоры

Новые статьи
Publica tv о нас.
Гибридный электрический велосипед
Места катания.споты
Зимняя одежда. Мембранная ткань
Коротко о сноубординге

 


 

  


Extreme Party 2003 {Pasha}
Extreme Party 2003

Skaterii si alti participanti au venit un pic mai devreme cu o ora inainte de show, pentru a se pregati de eveniment. La acea vreme sala era pustie si doar grupa Abris isi repeta piesele pe scena. Toi insetati de skateboarding dupa mult timp de absenta, din cauza timpului de afara, au aruncat scandurile sub picioare si au inceput sa-si aminteasca trickurile pe care le executau. Atmosfera era super - sala fara lume, muzica live, multi skateri, unii nu s-au vazut demult si erau bucurosi sa se revada din nou.

Dupa un timp cineva a spus ca afara clubului asteapta o multime de oameni sa se deschida. Si cum li s-a dat voie, toti au dat buzna inauntru. Eram uimit sa vad atata tineret modern adunat intr-un loc.. Erau ocupate toate locurile, unii stateau chiar si in picioare si asteptau inceperea show-lui.

Show-ul a inceput pe la ora 20:00 cu un speaker care a spus cateva cuvinte despre sporturile extreme apoi au ieshit pe scena grupa Abris si au inviorat populatia..

A venit timpul si noi sa aratam ce putem. Skateboarderii, rollerii si bikerii in timp de 2 minute, fiecare au aratat ce poate. Evident ca conditii bune nu erau nici pentru unii, si asta a incurcat sa aratam nivelul nostru real.

Dupa o mare de aplause, AAAHHH-uri si OHH-uri s-a stins lumina si s-au inceput filmele. Primele a fost despre rolleri in Paris, apoi un fragment dintr-un film de trial bike si spre sfarsit un fragment din noul skateboarding video - Emerica "This is skateboarding"!

Apoi sponsorii au avut cuvantul si au facut diferite concursuri cu premii. Au daruit tricouri. Au repartizat prezervative la toti (ar trebui sa regreti daca nu ai fost...). Cam pe la ora 22 show-ul a luat sfarsit, insa totusi multa lume a mai ramas sa sara in sus sub muzica si sa sarbatoreasca.


7 decembrie. 2003. Duminica. - o data importanta in istoria sporturilor extreme (aproape inexistenta) in Moldova. Pentru prima data a avut loc un show pentru promovarea sporturilor extreme, prima data in Chisinau a fost aratat video profesional pe ecran mare si pentru prima data atata tineret modern s-a adunat impreuna sa sarbatoreasca inchiderea sezonului 2003.


name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Катер для вашего досуга!
Roces Tempresta t300
Ролики Patrick

news s